Claudiu1234 scrie:
am citit toate mesajele voastre si am si eu o problema. Deci a inceput dintr-o prostie, cu un vecin, deci nu l-am injurat, deloc! nu l-am amenintat, nimic..oricum a inceput omu sa ma sune cu numar ascuns, nr-u de tel nu stiu de unde il are, si ma tot ameninta(cu bataia, casa, masina)...ma tot chema afara, sa discutam..dar defapt el era cu inca 4 insi, presupun ca au venit la bataie. Nu stiu ce sa fac..ca am vorbit si cu el pe messenger, defapt el vorbea, ma injura..si am pastrat arhiva..dar problema e ca el vorbea de pe id-ul unei verisoare de-a lui. Baiatu asta s-a mai luat odata de mine, dar atunci nu am bagat de seama...si pana a inceput sa ma sune cu nr ascuns...pacat ca nu pot sa inregistrez convorbirea. Am spus asta si parintilor, mi-au spus sa il las asa..dar omu asta mi-a zis ca daca trec pe la el prin fatza..gen ma capaceste. Eu i-am repetat de multe ori calm ca nu am treaba cu el, dar el tot injura acolo...si am zis ca nu ma pun la mintea lui ca cine stie..nu-l cunosc. Dar tot ce ma mira este ca mi-am pastrat calmul. vreau si eu un sfat va rog, sa-i inchid gura lu' nenorocitu asta... va rog! Sa ma duc la politie?! multumesc.
In primul rand e important daca tu ai facut ceva care sa-l fi determinat pe el sa se comporte astfel. In cazul in care ai facut, discuta cu el si incearca sa aplanezi conflictul, discutand cat mai calm si relaxat. Daca esti sigur ca nu ai provocat in nici un fel reactia lui, atunci ( mai ales in cazul in care esti minor ), discuta cu parintii eventualitatea unei plangeri la Politie. Transmite-i si lui ca daca nu inceteaza vei depune o plangere. In cazul in care nu se opreste si vrei sa depui plangerea, trebuie sa te duci la cea mai apropiata sectie de Politie, din nou, insotit de parinti ( in cazul in care esti minor ).
Nu, nu sunt minor(si nici el nu e..are in jur de 20-21 de ani)...si nu l-am injurat..am vorbit cu el foarte calm si relaxat..dar el parca exploda..cate injurii mi-a adresat si amenintari..am niste dovezi..acuma nu mai bag in seama...vad ca s-a potolit..nu m-a mai sunat cu nr ascuns...ramane de vazut daca ma mai suna sau nu, eu sper ca nu.